Noi posibilitati de suflare si o marire a capacitatii de instalare cu 35%

Fremco

Cu noile placi adaptoare ce permit suflarea cablurilor de pana la 6,5 mm diametru capacitatea de instalare a crescut cu 35% oferind noi posibilitati instalatorilor, contractorilor, operatorilor si propietarilor de retele.

Pana acum era necesar sa folosesti doua masini diferite pentru suflarea in retelele FTTH si retelele de acces, acum insa poti instala cabluri in ambele retele folosind doar o masina de suflat. Modelul MicroFlow de la Fremco, in ambele variante Touch sau LOG primesc acest update ce permite instalarea de cabluri optice micro si mini.

MicroFlow

Ambele variante ale masinii de suflat MicroFlow, Touch si LOG, dispun de un sistem unic de protectie a cablurilor, ce permite oprirea cablului inainte de a se rupe. Acest sistem asigura o buna instalare a cablurilor chiar si cu un personal mai redus. Cu acest nou update capacitatea de instalare s-a marit oferind noi posibilitati de instalare.

Fremco MicroFlow

Fixare – La suflarea cablurilor cu diametrul de 6,5mm cu masinile de suflat MicroFlow este necesara fixarea masinii in suport. Acesta previne miscarea masinii pe parcursul instalarii. Suportul de fixare se poate comanda de la partenerii Fremco.

Kitul ce contine noile placi adaptoare si suportul pentru fixarea masinii poate fi comandat de pe site-ul nostru (www.Tele-Grup.ro – partener Fremco).

Descoperiti masinile de suflat aici:
» www.tele-grup.ro/produse/solutii-instalare-cabluri-in-subteran/masini-de-suflat-cabluri-optice/

Pentru mai multe informatii legate de acest subiect, echipa noastra tehnica va sta cu placere la dispozitie.

Nu ezitati sa ne contactati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *