Specialty fibers good for Romanian market

Workshop-ul va avea loc în data de 29 mai, începând cu ora 10:00, la Grand Phoenicia Hotel din zona de nord a Bucureștiului.

Prin aplicații speciale se înțeleg toate rolurile pe care fibra optică le îndeplinește pe lângă cel convențional, de mediu de transmisiune în sistemele de telecomunicații moderne.

Dintre aceste aplicații cele mai întâlnite sunt:
– senzori distribuiți pentru industria petrolieră și aeronautică;
– amplificatoare optice pentru telecomunicații;
– lasere de mare putere folosite în domeniul medical, etc.

Pentru a satisface toate aceste aplicații atât fibrele optice, cât și echipamentele folosite pentru prelucrarea lor trebuie să facă față unor serii de provocări de natură tehnică, pentru depășirea cărora este nevoie de o colaborare strânsă între producătorii de fibre optice, furnizorii de echipamente și utilizatorii finali.

Această primă ediție a workshop-ului încearcă să pună în aceeași încăpere producători de echipamente de talie mondială cu publicul țintă din țara noastră.

Din partea Tele-Grup, un reprezentant din Japonia – Shigeru Saito – Fujikura Specialty Applications and Business Development Engineer vă va prezenta în prima parte a evenimentului soluția Fujikura -“CO2 Laser Heating for fiber component fabrication” – pentru aceste provocări, compusă din:

– echipamente ce acoperă fiecare etapă din cadrul procesului de cercetare și producție – aparate de sudură pentru aplicații speciale, cleavere de înaltă precizie, recoatere, mașini automate pentru pregătirea fibrei, strippere termice și aparate de curățare cu ultrasunete;

– suport tehnic de cea mai bună calitate – consultanță în alegerea echipamentelor, demonstrații practice la sediul dumneavoastră, servicii de optimizare a parametrilor de lucru.

Prezentarea teoretică va fi completată de o demonstrație practică unde veți avea ocazia să interacționați cu o serie de echipamente cheie din cadrul soluției propuse.

În a doua parte a evenimentului va avea loc o dezbatere interactivă în care vom căuta să identificăm principalele direcții de dezvoltare ale acestui domeniu în țara noastră, plecând de la experiența acumulată pe piețe similare.

Participarea este Gratuită, în limita locurilor disponibile, dar condiționată de o confirmare prealabilă din partea Tele Grup.

*** Pentru mai multe detalii și înscrieri vă rugăm sa ne contactați pe email vanzari@tele-grup.ro sau telefonic la 021 318 7431.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Publicată de Asociatia de Fibra Optica din Romania pe 29 Mai 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *